Ansigt & Krop

Forkæl dig selv med en personlig behandling i en afslappende atmosfære. Alle behandlinger tager udgangspunkt i dit behov, og du får gode råd og vejledning undervejs. Behandlingslokalet er separeret fra resten af salonen, så du får fred og ro til at nyde din luksusbehandling.

Ansigtsbehandling

Vi tilbyder to forskellige ansigtsbehandlinger:

  • Standardbehandlingen består af rens, peeling, retning af bryn, ansigtsmassage, maske og afsluttende creme. Behandlingen tager ca. 60 min.
  • Luksusbehandlingen varer ca. 90 minutter, og inkluderer desuden damp og dybderens. Du får altid vejledning og gode råd til din hudtype.

Massage og makeup

Få løsnet hverdagens spændinger, og få ny energi med ansigts- eller rygmassage.

Få lagt en professionel makeup, der fremhæver dine smukkeste ansigtstræk.

Voksbehandling

Bliv klar til sommeren uden uønsket hår på kroppen. Voksbehandling er en langtidsholdbar løsning, til dig der gerne vil være helt hårfri i op til 6 uger. Vi tilbyder voksning af bl.a. overkrop, ryg, ben og bikinilinje.

Manicure og pedicure

Lækre hænder og fødder giver dig en smuk udstråling, og en skøn følelse af ikke at skulle pakke dig væk i sko og vanter. Vores luksusbehandlinger indeholder badning, tilretning af negle og neglebånd, hånd-/fodmassage og polering af neglene. Ved pedicure fjernes der selvfølgelig også hård hud.

Du kan tilvælge lakering af neglene ved både manicure og pedicure.

Permanent lakering

Til permanent lakering bruger vi mærket Bio Sculpture, der giver en lækker, langtidsholdbar lakering. Neglene føles stærkere og lakken holder op til 3 uger.

Du kan både få almindelig og fransk lak i Bio Sculpture.